GE NYTT LIV TILL DIN SOFFA MED EN NY SKRÄDDARSYDD SOFFKLÄDSEL

Tyget gör soffan…! så anser vi och många med oss! Att kunna ge ett nytt liv till din soffa genom att byta till ett annat tyg, är inte bara smart, utan även miljövänligt och hållbart! Väljer du dessutom ett av våra återvunna tyger, gör du ytterligare ett viktigt miljömedvetet val. Genialiskt, eller hur?

Vilka soffor kan man sy nya klädslar till?

Vi kan sy upp nya klädslar till alla soffor och fåtöljer oavsett modell. Enda kravet är att den befintliga klädseln måste vara helt avtagbart på både dynor och stomme. Är det bara klädseln på dynorna till din soffa som är avtagbar men inte stommen kan vi endast sy upp en ny klädsel till dynorna.

Prisförfrågan
 • 1. Undersök din befintliga soffa

  Börja med att se till att din soffa har en avtagbar klädsel på både dynor och stomme. Detta är ett måste för att beställa en skräddarsydd soffklädsel. Om du vet vilken modell du har på din soffa kan du gå direkt till menyn ”soffmodeller” och se om din modell finns angiven.  Om du hittar din modell har vi redan räknat fram priset och du kan enkelt beställa din klädsel direkt via vår webbshop.  Om du inte hittar din modell eller om du inte vet namnet eller leverantören av din soffa,  kan du välja menyn Prisförfrågan och följa de olika stegen för att räkna fram ett pris.  Du kan naturligtvis även kontakta oss per mejl eller telefon om du har frågor. 

 • 2. Tyger

  Du kan enkelt beställa hem tygprover för de tyger du är intresserad av. Behöver du hjälp med valet av tyg eller vill utforska hela vårt sortiment soffklädslar är du välkommen att boka tid och besöka vårt showroom i Stockholm. När du har gjort ditt val av tyg får du en exakt kostnad av oss och kan bekräfta din beställning.

 • 3. Skicka in befintlig klädsel - ( undantag för vissa modeller) 

  (För vissa soffmodeller från Eilersen, Dux, Fogia samt Samsö behövs det inte skickas in originalklädseln då vi redan har alla mått. Klicka här för att se om just din soffa finns med bland våra utvalda soffmodeller.)

  Ta av din befintliga klädsel på din soffa och packa ner den i lämpligt emballage. Det är viktigt att klädseln inte är nytvättad när du skickar in den. Fäst fraktsedeln du fått av oss på paketet och boka sedan upphämtning alternativt lämna in försändelsen på en aviserad plats.

 • 4. Leverans av din nya klädsel. 

  Din nya skräddarsydda soffklädsel levereras normalt inom 4-6 veckor efter att du skickat in din gamla klädsel till oss. Den levereras direkt hem till dig. Bara att klä på din soffa och njuta av din nya soffklädsel.

UTVALDA SOFFMODELLER SOM INTE KRÄVER ATT DU SKICKAR IN BEFINTLIG KLÄDSEL TILL OSS

Hos oss kan du beställa klädslar till alla soffor oavsett fabrikat och modell så länge det går att ta av originalklädseln. För att underlätta processen, har vi till vissa soffor alla mått vi behöver och du behöver därför inte skicka in din gamla klädsel till oss.

Nedan listas de modeller som redan finns i vår dagliga produktion. Är du en av de lyckliga som har en av dessa modeller, behöver du alltså INTE skicka din klädsel till oss. Du väljer bara ut ditt nya tyg här, lägger din beställning och sedan kommer din nya klädsel direkt hem til dig.

Hittar du inte din soffmodell nedan, då behöver vi alltså ha din originalklädsel för att kunna tillverka en ny. Ett tips är dock att ändå höra av dig till oss om du inte hittar din modell listad nedan, för det kan vara så enkelt att vi bara inte hunnit uppdatera vår hemsida. Nya modeller läggs nämligen in i vår serieproduktion varje vecka men ibland hinner vi inte få upp dessa på vår hemsida.

Är du osäker på vad din soffmodell heter så kolla med din leverantör. Dubbelkolla också att din soffklädsel är avtagbar då vissa modeller går att köpa både med och utan avtagbar klädsel.

 • Dux Fredrik

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Dux Fredrik

  Till Dux Fredrik 
 • Eilersen Lift

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Lift från Eilersen.

  Eilersen Lift 
 • Eilersen Great Lift

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Great Lift från Eilersen.

  Till Eilersen Great Lift 
 • Eilersen Zenith

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Zenith från Eilersen.

  Till Eilersen Zenith 
 • Fogia Morris

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Morris från Fogia.

  Till Fogia Morris 
 • Samsö Soffa

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Samsö.

 • Eilersen Ash

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Ash från Eilersen.

  Till Eilersen Ash 
 • Eilersen Box High

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Box High från Eilersen.

  Till Eilersen Box High 
 • Eilersen Trenton

  Vi har tagit fram en färdig soffklädsel som passar soffan Trenton från Eilersen.

  Till Eilersen Trenton