VÅR PASSION ÄR SKRÄDDARSYTT

På ooaki är varje produkt och varje projekt varsamt format och framtaget efter exakta mått och önskemål från våra kunder. Ingenting är omöjligt, bara lite extra utmanande, men det är just det som är vår passion.

ooaki-agare.jpg__PID:64c2dace-d8fe-43af-bf00-29adab759a81

One of a kind

Varje kund och varje projekt är för oss one of a kind, eller som vi säger ooaki. Oavsett om det handlar om att göra en ny klädsel till en favoritfåtölj eller byta ut alla möbler på ett kontor, så tar vi oss an våra kunders projekt på vårt ooaki-sätt; personligt, skräddarsytt och hållbart.

Vi vill hjälpa människor och företag hitta sin perfekta skräddarsydda lösning inom textilinredning och samtidigt göra detta på ett hållbart sätt som värnar om miljön. Det är anledningen till varför ooaki finns och varför vi älskar det vi gör.

Kontakta oss
symaskin-svartvitt-500.jpg__PID:479264c2-dace-48fe-93af-ff0029adab75

PRODUKTION & SÖMNAD

Vår produktion är ett hantverk

Vi har mångårig erfarenhet av sömnad och textilier. All vår produktion är ett hantverk av noga utvalda material och genomgående hög kvalité genom hela tillverkningsprocessen. Vi har sömnadsateljéer i lokala Stockholm för snabba och smidiga leveranser. För större produktion arbetar vi tätt med produktionsenheter i Baltikum.

reduce-reuse-recycle-1200px.jpg__PID:f68aba70-eff3-43ae-a237-30a6c4a0d323

MILJÖ & HÅLLBARHET

Vi är alla viktiga pusselbitar i den cirkulära ekonomin.

Istället för att tillverka, köpa, använda och sedan slänga sakerna, utnyttjar man i en cirkulär ekonomi allt som man tillverkat så länge det går. Och när sakerna är förbrukade återanvänds och återvinns så mycket som möjligt om och om igen – allt för att tära mindre på jordens resurser och minska vårt avfall.

relove-sofa-1200px.jpg__PID:c4a0d323-cd36-4fe5-85f2-369fdc1c9875

PROJEKT

Re:love your sofas

Projektet re:love your sofas handlar om att förnya och förlänga livstiden på en redan befintlig soffa. Syftet med projektet är att värna om jordens resurser, att utnyttja det man har så länge det går, minska sina avfall och på så sätt konsumera hållbart.

Vi tycker att en hållbar livsstil ska vara enkelt, därför uppkom idén om skräddarsydda soffklädslar så att våra kunder på ett miljövänligt men också ekonomiskt sätt kan förnya sin soffa utan att behöva köpa en ny. Konceptet Färdiga klädslar är något vi har tagit fram för en ännu snabbare och smidigare process. Konceptet utvecklas och uppdateras allt eftersom våra kunder använder oss och företaget växer.

Tack för att du är med och värnar om miljön!