Kom och besök oss i vårt Showroom

Kom och besök oss på Ooaki i vårt showroom. Där får du möjlighet att utforska våra kollektioner i en personlig och inspirerande miljö. Vi kommer guida dig genom dina val och önskemål samt besvara alla dina frågor.

Har du inte möjlighet att besöka oss på tiderna som finns tillgängliga via onlinebokning, kan du alltid höra av dig till oss så löser vi en tid som passar dig. 

Detta händer under ditt besök

Under ditt besök

När du kommer till oss på Ooaki för att besöka vårt showroom, kommer du att få möjlighet att utforska hela sortimentet av både sofftyger och gardintyger i en inspirerande miljö. Med vår expertis och personliga service ser vi till att du får den hjälp du önskar för att hitta precis det du söker, oavsett om det handlar om att hitta en specifik produkt, få inspiration eller råd så finns vi här för dig.

Efter ditt besök

Efter ditt besök i showrommet kan du ta dig tid att fundera på dina val och önskemål. Om du behöver ytterligare tid eller rådgivning så finns vi på Ooaki här för dig. Vi strävar alltid efter att skapa en långsiktig relation med våra kunder och säkerställer så att du känner dig nöjd och väl omhändertaget även efter ditt besök.

Tygprover

Det är svårt att välja tyg till både soffa och gardiner, allt kan se bra ut på en bild, men tygerna har olika strukturer och färger. Därför rekommenderar vi att ni beställer hem tygprover innan ni bestämmer er helt. I vårt showroom kan ni såklart se tygerna i verkligheten, men det kan även vara bra att ha tygproverna hemma för att se hur det blir i din hemmamiljö.

Till tygprover

Frågor och svar

Kan man boka hembesök inom hela Storstockholm?

Ja, vi kommer ut till er oavsett vart i Stockholms ni bor. 

Vilka dagar kan man boka tid i ert showroom?

Mån-lörd tiderna ser du vår bokningskalender. Röda dagar och storhelger håller vårt showroom stängt, samt v29 och v30 under sommaren.

Hur lång tid kan man boka?

Du kan boka upp till en timmes besök, vanligast tar ett besök ca 30 min.

Kostar det att boka tid i showrommet?

Nej, det är helt kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Finns parkeringsmöjligheter i anslutning till showroom?

Ja, parkering finns direkt utanför lokalen med upp till en timmes fri parkering.

Vad behöver jag förbereda innan mitt besök?

Har ni ej mailat in nedan uppgifter före besök kan det underlätta om ni tar med dessa uppgifter; - Soffklädsel; säkerställ att er original soffklädsel är fullt avtagbar, samt ta med följande mått; bredd/djup/höjd (yttermått) samt foto av soffan i mobilen.

Behöver jag tänka på något speciellt inför mitt möte i ert showroom?

Om du har bokat tid för konsultation av gardiner, så behöver vi veta;
Hur stor yta önskar ni täcka med gardin, totala bredd, samt höjden 

Kontakta oss