One of a kind living

At ooaki, our focus is all on you and your specific taste in colours, textures and style. We believe in you and your living. You are one of a kind!

ooaki Soffor

Custom Made

Grå soffa i vardagsrum

Soffguiden

För oss är soffan en unik möbel

En soffa är en soffa är en soffa...... Men inte för oss, för i vår värld är soffan en unik möbel som varsamt formas fram efter exakta mått och önskemål från våra kunder. Ingenting är omöjligt, bara lite extra utmanande, och något som vi brinner för.

Med mer än 15 års erfarenhet av möbeldesign har vi nog gjort det mesta inom specialdesignade soffor. Vi har valt att arbeta med hög kvalité och välkända märken inom tyger och stoppning.

 

En soffa är en soffa är en soffa......

Men inte för oss, för i vår värld är soffan en unik möbel som varsamt formas fram efter exakta mått och önskemål från våra kunder. Ingenting är omöjligt, bara lite extra utmanande, och något som vi brinner för.

 

Processen är simpel.

Vi kommer hem till er helt förutsättningslöst och går igenom era önskemål. Vi åtar oss även kompletta inredningsuppdrag om ni önskar. Efter första mötet återkommer vi med en enkel skiss, projektplan samt offert. Vill man sedan anlita oss sätter vi igång den kreativa processen. Vi jobbar i 3-D program och har möjlighet att bygga upp rummet så att kunden redan i startskedet kan få en visuell bild av slutresultatet.

 

Stoppning och erfarenhet

Stoppning, tyger och andra detaljer tas fram individuellt och man får möjlighet att både provsitta och ta del av stora provbitar tyg. Med mer än 15 års erfarenhet av möbeldesign har vi nog gjort det mesta inom specialdesignade soffor. Vi har valt att arbeta med hög kvalité och välkända märken inom tyger och stoppning.

 

Intresserad?

Sist men inte minst är ju frågan om priset, och där avgör soffans storlek och valet av tyg prislappen. Produktionen sker i egen regi och därmed kapas många mellanhänder vilket i sig resulterar i mycket rimliga priser! Välkommen att höra av er till oss och boka en första konsultation, givetvis kostnadsfritt och förutsättningslöst!

Hur skapar vi på ooaki en soffa?

Följ här med i processen av skapa en rundsoffa.

 

Ritning av en rund soffa

Skiss & Ritning

Produktion av en rund soffa

Produktion

Produktion av en rund soffa

Produktion

Rund soffa under produktionen

Produktion

Soffan under produktion

Produktion

Rund soffa under produktionen

Produktion

Soffan under produktion

Produktion

Soffan under produktion, ritning på golv

Produktion

Soffan, färdig ovanifrån

Färdig soffa!

Rund soffa, grå klar - i ett rum med en röd kudde på

Färdig soffa!

  (0)

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs vår integritetspolicy här.