Skräddarsydd soffklädsel

Skräddarsytt sofftyg

Ge nytt liv till din soffa med en ny skräddarsydd soffklädsel

Tyget gör soffan…! så anser vi och många med oss! Att kunna ge ett nytt liv till din soffa genom att byta till ett annat tyg, är inte bara smart, utan även miljövänligt och hållbart! Väljer du dessutom ett av våra återvunna tyger, gör du ytterligare ett viktigt miljömedvetet val. Genialiskt, eller hur?

Vilka soffor kan man sy nya klädslar till?

Vi kan sy upp nya klädslar till alla soffor och fåtöljer oavsett modell. Enda kravet är att den befintliga klädseln måste vara helt avtagbart på både dynor och stomme. Är det bara klädseln på dynorna till din soffa som är avtagbar men inte stommen kan vi endast sy upp en ny klädsel till dynorna.

Soffa

Hur går det till att beställa en skräddarsydd soffklädsel?

1.

Kontakt och prisförfrågan

Börja med att se till att din soffa har en avtagbar klädsel på både dynor och stomme. Detta är ett måste för att beställa en skräddarsydd soffklädsel. Fyll sedan i formuläret prisförfrågan soffklädsel med så mycket uppgifter som möjligt om din soffa och dina önskemål kring din nya soffklädsel.

2.

Design och offert

Du kan enkelt beställa hem tygprover för de tyger du är intresserad av. Behöver du hjälp med valet av tyg eller vill utforska hela vårt sortiment soffklädslar är du välkommen att boka tid och besöka vårt showroom i Stockholm. När du har gjort ditt val av tyg får du en exakt kostnad av oss och kan bekräfta din beställning.

3.

Upphämtning av befintlig soffklädsel

(För vissa soffmodeller från Eilersen, Dux, Fogia samt Samsö behövs det inte skickas in originalklädseln då vi redan har alla mått. Klicka här för att se om just din soffa finns med bland våra utvalda soffmodeller.)

Ta av din befintliga klädsel på din soffa och packa ner den i lämpligt emballage. Det är viktigt att klädseln inte är nytvättad när du skickar in den. Fäst fraktsedeln du fått av oss på paketet och boka sedan upphämtning alternativt lämna in försändelsen på en aviserad plats.

4.

Leverans av skräddarsydd soffklädsel

Din nya skräddarsydda soffklädsel levereras normalt inom 4-6 veckor efter att du skickat in din gamla klädsel till oss. Den levereras direkt hem till dig. Bara att klä på din soffa och njuta av din nya soffklädsel.

Få prisförslag på en skräddarsydd soffklädsel!

Skräddarsydd soffklädsel

Om processen

Att köpa ny soffklädsel hos ooaki

I filmen intill visas de tre enkla stegen som krävs för att beställa en ny soffklädsel hos oss.

Se film

Tygguiden

Osäker på hur du ska tänka vid valet av sofftyg?

Läs vår tygguide och lär dig mer om slitstyrka, noppbildning och blekning.

Fåtöljer

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs vår integritetspolicy här.