One of a kind living

At ooaki, our focus is all on you and your specific taste in colours, textures and style. We believe in you and your living. You are one of a kind!

ooaki Soffklädslar

Grå soffa närbild

OOAKI soffklädslar

Hur fungerar processen att få en ny soffklädsel?

Tyget gör soffan…! så anser vi och många med oss! Att kunna ge ett nytt liv till din soffa genom att byta till ett annat tyg, är inte bara smart, utan även miljövänligt och hållbart! Väljer du dessutom ett av våra återvunna tyger, gör du ytterligare ett viktigt miljömedvetet val. Genialiskt, eller hur?

Vilka soffor kan man sy nya klädslar till?

Vi kan sy upp nya klädslar till alla soffor och fåtöljer oavsett modell. Enda kravet är att den befintliga klädseln måste vara helt avtagbart på både dynor och stomme. Är det bara klädseln på dynorna till din soffa som är avtagbar men inte stommen kan vi endast sy upp en ny klädsel till dynorna.

Hur går det till?

Börja med att fylla i formuläret här och skicka den till oss.

 

01.

Skicka offert & invänta återkoppling

Vi följer upp med en offert inom 24 timmar, och ser även till att du får de tygprover du beställt inom några dagar.

 

02.

Packa ner befintilig klädsel

Tar av den befintliga klädseln och packa ner det i lämpligt emballage. Det är viktigt att klädseln inte är nytvättat när du skickar in det till oss.

 

03.

Skicka mått på emballage och invänta fraktsedel

En fraktsedel skickas till dig efter att du meddelat oss måtten på paketet. Du fäster fraktsedeln på paketet och bokar upphämtning eller lämnar in försändelsen på en aviserad plats.

 

04.

Allt är nu klart! Invänta din nya klädsel

Efter ca 4-6 veckor är din nya klädsel klar och skickas direkt hem till dig.

Om processen

Att köpa ny soffklädsel hos ooaki

I filmen intill visas de tre enkla stegen som krävs för att beställa en ny soffklädsel hos oss.

  (0)

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs vår integritetspolicy här.