Klädslar till utvalda soffmodeller

Skräddarsydd soffklädsel

Beställ ny klädsel som passar till utvalda kända soffmodeller

Hos oss kan du beställa klädslar till alla soffor oavsett fabrikat och modell så länge det går att ta av originalklädseln. För att underlätta processen, har vi till vissa soffor alla mått vi behöver och du behöver därför inte skicka in din gamla klädsel till oss.

Nedan listas de modeller som redan finns i vår dagliga produktion. Är du en av de lyckliga som har en av dessa modeller, behöver du alltså INTE skicka din klädsel till oss. Du väljer bara ut ditt nya tyg här, lägger din beställning och sedan kommer din nya klädsel direkt hem til dig.

Hittar du inte din soffmodell nedan, då behöver vi alltså ha din originalklädsel för att kunna tillverka en ny. Ett tips är dock att ändå höra av dig till oss om du inte hittar din modell listad nedan, för det kan vara så enkelt att vi bara inte hunnit uppdatera vår hemsida. Nya modeller läggs nämligen in i vår serieproduktion varje vecka men ibland hinner vi inte få upp dessa på vår hemsida.

Är du osäker på vad din soffmodell heter så kolla med din leverantör. Dubbelkolla också att din soffklädsel är avtagbar då vissa modeller går att köpa både med och utan avtagbar klädsel.

Hittar du inte din soffmodell? Beställ en skräddarsydd soffklädsel

Sofftyg

Tygguiden

Osäker på hur du ska tänka vid valet av sofftyg?

Läs vår tygguide och lär dig mer om slitstyrka, noppbildning och blekning.

Fåtöljer

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Läs vår integritetspolicy här.